1η θέση στον Εργαστηριακό Διαγωνισμό Φυσικών Επιστημών

1η θέση στον Εργαστηριακό Διαγωνισμό Φυσικών Επιστημών

Την 1η θέση κατέκτησε η ομάδα του Σχολείου μας στον εργαστηριακό διαγωνισμό Φυσικής, Χημείας και Βιολογίας στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ολυμπιάδας Πειραματικών Επιστημών (E.O.E.S), που διοργάνωσε το ΕΚΦΕ Χαλανδρίου.

H ομάδα μας αποτελείται από τους μαθητές της Β’ Λυκείου Νικόλα Ξανθόπουλο (Β3), Ορέστη Μικρόπουλο (Β4) και Αγγελική Σάρρα (Β3) και διαγωνίστηκε το Σάββατο 17/12/22 στα εργαστήρια φυσικών επιστημών του 2ου ΓΕΛ Χαλανδρίου κατακτώντας την πρώτη θέση στη συνολική βαθμολογία, ενώ τη 2η θέση πήρε η ομάδα του Κολλεγίου Ψυχικού και την 3η θέση η ομάδα του Κολλεγίου Αθηνών. Σημαντικές ήταν και οι επιμέρους βαθμολογίες της ομάδας μας που διακρίθηκε με την 1η θέση στη Βιολογία, την 1η θέση στη Χημεία και την 4η θέση στη Φυσική. Θερμά συγχαρητήρια στα παιδιά και στους καθηγητές τους: Γ. Μαζαράκου, Ε. Χαϊντούτη και Λ. Νεοκοσμίδη.

Ευχόμαστε στα παιδιά καλή επιτυχία στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό όπου θα διεκδικήσουν την πρόκριση στην τελική φάση της εργαστηριακής ολυμπιάδας E.O.E.S. (European Olympiad of Experimental Sciences) που θα διεξαχθεί στη Ρίγα της Λετονίας την ερχόμενη Άνοιξη.