Τελετή Αποφοίτησης 2018

teleti_apofoitisis_2018

Η ετήσια τελετή αποφοίτησης των μαθητών/τριών της Γ΄Λυκείου και του IB2 του Σχολείου πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 9 Ιουλίου 2018. Την εκδήλωση άνοιξε η Διευθύντρια του Σχολείου, κα Χρυσάνθη Μωραΐτη-Καρτάλη, η οποία συνεχάρη τους τελειοφοίτους για τις εξαιρετικές επιδόσεις τους στις εξετάσεις καθώς και  για όλα τα αξιόλογα επιτεύγματά τους.

Ακολούθησε η αποχαιρετιστήρια ομιλία της προέδρου της Μαθητικής Κοινότητας,  Μαριάννας Πάρσαλη (ΙΒ2). Ο Γιώργος Αλεξανδράτος (΄91), καλωσόρισε, ως εκπρόσωπος των αποφοίτων, τους τελειοφοίτους στη μεγάλη οικογένεια του ΣΑΣΜ, ενώ ο κ. Κώστας Πολύζος, υπεύθυνος του τμήματος Φυσικής Αγωγής, τους αποχαιρέτησε εκ μέρους των καθηγητών και των δασκάλων τους.

Ακολούθησαν χαιρετισμοί εκ μέρους του IB Coordinator, κ. Γιώργου Καρτάλη, και του Διευθυντή του Λυκείου, κ. Λουκά Μωραΐτη, οι οποίοι συνεχάρησαν τους μαθητές και τις μαθήτριες της Τάξης του 2018 για τις εξαιρετικές επιδόσεις τους, εξήραν τις σημαντικές επιτυχίες στις ποικίλες δραστηριότητές τους και τους ευχήθηκαν καλή σταδιοδρομία. 

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με τις απονομές τίτλων αποφοίτησης, επαίνων, τιμητικών διακρίσεων, βραβείων άριστης επίδοσης, ειδικών επαίνων και βραβείων από την κα Χρυσάνθη Μωραΐτη-Καρτάλη.

Φέτος το Σχολείο μας είχε τη χαρά να εκπροσωπηθεί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Βόλεϊ στην Τσεχία και από τις δύο ομάδες μας, τόσο των κοριτσιών όσο και των αγοριών, οι οποίες και κατέκτησαν την 7η και την 10η θέση αντίστοιχα, ενώ και οι δύο κατέκτησαν την 1η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Έτσι απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα, για τη συμβολή τους στις επιτυχίες των ομάδων τους, στις μαθήτριες και τους μαθητές: Ιωάννα Βογιατζόγλου (Γ2), Όλγα Ζαμπάτη (Γ1), Χριστίνα Κόττα (Γ4), Ζωή Σερόλλι (Γ2), Γεωργία Τσελεπή (Γ1), Μιρέλλα Χαραλαμποπούλου (Γ1), Βασίλη Κανιώρη (Γ3) και Άλκη Χήτο (Γ4).

Ακολούθησε η ανακοίνωση και η απονομή των θεσμοθετημένων μεγάλων Βραβείων του Σχολείου ως εξής :

Ειδικός Έπαινος Κοινοτικής Δραστηριότητας

  • Τσαμίχας Μάριος-Φωκάς (Γ4)

Βραβείο Κοινοτικής Δραστηριότητας

  • Μαριάννα Πάρσαλη (ΙΒ2)

Βραβείο Εξαιρετικής Προσφοράς στα Αθλητικά

  • Γιώργος Σκορδής (Γ3)
  • Έλλη Κυπραίου (ΙΒ2)

Βραβείο υψηλότερης μοριοδότησης 

  • Πάνος Γκότσης (Γ2) 19250 μόρια

Βραβείο υψηλότερης επίδοσης      

  • Αθηνά Αποστολέλλη (IB2) 45 points

Βραβείο Κοινωνικής Προσφοράς

Στη μνήμη Κατερίνας Μωραΐτη-Κασιμάτη

  • Άννα-Μαρία Μάντη (ΙΒ2)

Βραβείο Δράσης για την Προστασία του Περιβάλλοντος

  • Κίμων-Ακύλας Καπετανάκης (Γ3)

Ειδική Βράβευση

  • Πουλά Βασιλική (ΙΒ2) και Πάνος Γκότσης (Γ2)

Βραβείο Αλέξη Δημαρά

  • Κωνσταντίνος-Μάριος Κωνσταντίνου (ΙΒ2)

Με αφορμή τη βράβευσή του, ο Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου απηύθυνε ομιλία προς τους συμμαθητές και τις συμμαθήτριές του, τους διδάσκοντες και τους παρευρισκόμενους γονείς .

Ο κ. Δημήτρης Γεωργιακώδης απένειμε τα ειδικά βραβεία ,ο κ. Γιώργος Κασιμάτης απένειμε το βραβείο κοινωνικής προσφοράς στη μνήμη της Κατερίνας Μωραΐτη-Κασιμάτη, ενώ ο κ. Αντώνης Καρτάλης απένειμε το βραβείο Αλέξη Δημαρά.

Η βραδιά πλαισιώθηκε από τραγούδια που ερμήνευσε ο Όμιλος Μουσικής του Λυκείου υπό τη διεύθυνση της Έλενας Χούντα (’91) και έκλεισε με την καθιερωμένη δεξίωση, στο προαύλιο του Σχολείου, προς τιμήν των αποφοίτων και των οικογενειών τους.

Το Σχολείο συγχαίρει την τάξη του 2018 και εύχεται σε όλα τα παιδιά καλή σταδιοδρομία !